Acil Servis

Güncelleme Tarihi :28-03-2023

Acil Servis

    Özel Erciyes Hastanesi sahip bulunduğu görev anlayışı ve hastane konumuna paralel olarak acil servise özel bir önem vermektedir.     Gerekli sertifikasyon programlarına katılarak bilgilerini sürekli olarak yenileyen acil servis hekim ve hemşirelerimiz ayrıca hastane içi eğitim programlarıyla da desteklenmektedirler.

    Yetişkin hastalarımızın ise teşhis ve tedavileri Acil Servis Hekimi tarafından yapılır. Acil Servis Hekiminin gerekli görmesi halinde ilgili branş hekimi konsültasyona davet edilir.

    Bu geniş kadroyu destekleyen gelişmiş Radyoloji ve Laboratuar birimleri de 24 saat hizmet sunmaktadırlar. Kardiyak acillerde ihtiyaç duyulursa Anjiyo BT yine 24 saat hizmet sunmaktadır.

 

Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz?

    Hastanemizi 0352 222 41 42 no’lu telefondan arayarak ambulans talebinizi iletmeniz halinde çağrı merkezindeki arkadaşlarımız gereksiz vakit kaybı yaşanmaması için sizi derhal Ambulans Çağrı Merkezine yönlendireceklerdir.
 

Kara Ambulansı

    Tam donanımlı ambulans sizi tecrübeli bir hekim, anestezi teknisyeni ve şoförden oluşan ekibi ile hastanemize getirirken hastalığınız hakkında acil servisimize gerekli bilgileri aktaracaklardır. Bu şekilde acil servisimiz tarafından hastalarımıza en uygun karşılama sağlanmış olacaktır. Ayrıca hastane içi ve dışı transferler için tam donanımlı bir ambulans ve ekibi 24 saat acil servis önünde beklemektedir.